Hvem er fodebagen.no

Vårt team består av erfarne og dedikerte jordmødre, og vi vet nøyaktig hva du trenger for å gjøre barseltiden både både enklere og bedre. Vi har ekspertisen som kreves for å gi DEG de beste produktene både før, under og etter fødsel.

MØT BARSELTEAMET DITT

Du trenger også omsorg etter fødsel!

Mer informasjon her!
 • Anbefales!

  "Kan VIRKELIG anbefales etter fødsel! Så lindrende og behagelig å bruke. Jeg kjøpte 6 stk., men skulle ønske at jeg kjøpte 12 - man får nesten ikke nok 🙏🏻 Dette er noe alle skulle hatt i fødebagen sin, men også på lur for barseltiden hjemme".

  - Ida -

  Kjølebind 
 • Gull verdt

  "Fødte en nydelig gutt 3 dager over termin 🥰 Etter fødselen hadde jeg stor hjelp av kjølebindene, de lindret godt smerte og ubehag. Og skylleflasken!! Den var gullverdt. Kan virkelig anbefale å bestille barselpakken" 🌸

  - Vilma -

  Barselpakke 
 • OMG amazing! 🤩

  "Er superglad for at jeg hadde disse i fødebagen og til tiden etterpå! De nedkjølingsbindene du får på sykehuset kan ikke måle seg med disse. Uunnværlig!" 🤩⭐

  -Anka -

  Kjølebind 
 • Anbefales

  "Dette er de beste ammeinnleggene jeg har hatt. Så god mot brystvortene som er litt såre etter amming den første tiden. Myke og gode også etter vask. Virkelig behagelig!"

  - Sara -

  Ammeinnlegg Bambus 
1 of 4