Shipping guidelines

Levering m.v.

Levering av varen fra selgeren til kjøperen skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som er angitt i bestillingsløsningen i nettbutikken.

Vi pakker og leverer bestillinger hver virkedag. Leveringstiden varierer noe ift hvilken fraktløsning du velger. Bestiller du levering med HeltHjem og  bestillingen er større en at den kan passe i postkassen din, vil forsendelsen noen ganger overføres til PostNord hentepakke. Med Porterbuddy kan du selv velge leveringstidspunkt. Porterbuddy leverer også i helgene. 

Bestiller du fra Danmark/Sverige vil frakten utføres av DHL. Det tar vanligvis 3-5 virkedager. Du vil motta info på mail så du kan bestemme når og hvor du vil ha levert pakken din.

Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, skal selgeren levere varen til kjøper innen rimelig tid og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden. Skal selgeren sørge for at varen blir sendt til kjøperen, plikter han å få varen fraktet til bestemmelsesstedet på egnet måte og på vanlige vilkår for slik transport. Bestemmelsesstedet er hos kjøperen med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene.

Risikoen for varen

Risikoen for varen går over på kjøperen når tingen er overtatt av kjøperen i henhold til avtalen. Hvis leveringstiden er kommet og kjøperen unnlater å overta en vare som er stilt til hans eller hennes rådighet etter avtalen, har kjøperen likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen selv.