Barselomsorg til underlivet ditt etter fødsel

SKYLLEFLASKE

Toalettbesøk etter fødsel kan være utfordrende. Sår og rifter i underlivet kan svi, og det kan være ømt og hovent. Fødebagens skylleflaske er spesielt designet for å lindre og gi omsorg til underlivet ditt. Den kan holdes opp ned for en kontinuerlig deilig dusj, med teleskopstang så det er lett å komme til et ømt underliv. Rommer 350 ml vann og kommer med en vanntett bag for oppbevaring når du har behov for å ta den med deg. 

Bruksanvisning:

Skylleflaskene fylles med rent lunkent vann. Ved behov vaskes flaskene med såpe og varmt vann. Oppbevares i posen sin. De skal/kan ikke kokes.

 

KJØLEBIND

Myke og absorberende "isbind" som gir deg øyeblikkelig nedkjølende og lindrende effekt. Spesielt designet for å reduserer smerte, ømhet og hevelse i underlivet etter fødsel - samtidig som det absorberer som et vanlig bind .

Glem harde og ukomfortable bind fra fryseboksen. Bindene er enkle å bruke, bare klem hardt på bindet og rist for øyeblikkelig avkjølende effekt.

Mykere, tørrere og tryggere enn isposer og selvlagde isbind, ingen risiko for forfrysninger. Øyeblikkelig virkning akkurat når du har behov for det - et must i fødebagen! Leveres i pakker med 6 bind og 12 bind + i alle barselpakkene (8stk).

Den avkjølende effekten vil lindre og gi omsorg til underlivet ditt opptil 40 minutter. Du skal ha en pause mellom hvert kjølebind, og bli god og varm før du tar i bruk ett nytt.

Bruksanvisning:

Nedkjølingsbindene skal ikke kjøles ned, og kan legges rett i fødebagen. Du aktiviserer dem når du skal bruke dem ved å klemme hull på kjernen i bindet. Vend så på bindet til innholdet blander seg og blir kaldt. Ta bindet ut av posen, ta av tapen og bruk bindet som et vanlig bind. Bindene er til engangsbruk. Holdbarhet: 2 år

NB! Bindene må ikke utsettes for frost, da den lille posen med vann inne i bindet vil fryse og bindet da ikke vil kunne aktiveres.

LINDRESKUM

Lindrende intimskum med avkjølende effekt som kan redusere hevelse og smerter i underlivet etter fødsel. Det beroligende skummet med en ren og frisk av kamille er laget spesielt for lindring og god sårtilheling etter fødsel

Lindreskummet inneholder blant annet: Trollhassel;(Witch Hazel) en antioksidant som er kjent for sin smertedempende, hevelsesdempende og betennelseshemmende effekt.

Aloe Vera er lindrende og fuktighetsgivende, samtidig som den er sårhelende og klø-/sviedempende.

Kamille beroliger og er antiseptisk og Peppermynte har en avkjølende effekt. Til sammen gir skummet en utrolig lindring til et hovent og ømt underliv etter fødsel.

Fordeler:

 • Avkjøler og lindrer
 • Mykgjørende, fuktighetsgivende og beroligende
 • Rengjør, demper hudirritasjon.
 • Avkjølende, betennelseshemmende
 • Antioksidant, sårheling

Inneholder ingen parabener eller parfyme. Naturlig ren og frisk lukt av Kamille og Trollhassel. Oppbevares i romtemperatur eller i kjøleskap for ekstra nedkjølende effekt.

Anbefalt bruk:
 • Vask underlivet med skylleflaske eller mild såpe og lunkent vann.
 • Pump skum på bindet for avkjølende og lindrende effekt.
 • Skyll rester av skummet bort etter lindrende effekt og bytt til rent bind.
 • Kun til utvendig bruk, skal ikke innføres i skjede/rektum.
 • Unngå kontakt med øyne.
 • Kontakt lege ved vedvarende smerte/økte symptomer fra underlivet.
 • Oppbevares utilgjengelig for barn

Inneholder:

Trollhassel (Witch Hazel) 50% , Aloe Vera, Kamille, Vann, glyserin  Alkohol, sodium lauroamphoacetate, Peppermynteolje, Kaprylfettsyre, TokoferolVitE, Fenoksyetanol,Benzo-/sitronsyre, Dehydroeddiksyre, Natriumsitrat.

 

BARSELTRUSER

3 stk myke og stretchy bomullstruser som holder bind godt på plass etter fødsel uten å stramme. 

Passer perfekt til nedkjølingsbindene. 

Trusepakken inneholder 3 sorte truser.

Kommer i størrelse: S/M, M/L og L/XL 

Liggende flatt har trusene denne størrelsen/bredde i livet uten stretch: 

 • S/M - 35 cm
 • M/L - 39 cm
 • L/XL - 41 cm

47,5% bomull, 47,5% viscose, 5% spandex.