Barselpakke BASIC+

INNHOLD OG BRUKSANVISNING BARSELPAKKE BASIC+

DU har også behov for pleie og omsorg etter fødselen!

Kjølebind (6 stk): Myke og absorberende "isbind" som gir deg øyeblikkelig nedkjølende og lindrende effekt. Designet for å redusere smerte, ømhet og hevelse i underlivet etter fødsel - samtidig som det absorberer som et vanlig maxibind. 

Glem harde, våte og ukomfortable bind fra fryseboksen. Bindene er enkle å bruke, aktiviseres og blir øyeblikkelig kalde. De holder en jevn temperatur, er myke mot underlivet ditt og blir ikke våte som «hjemmelagede» bind.

Fødebagens kjølebind er registrert og godkjent som medisinsk utstyr klasse I EU 2017/745 og er CE merket i henhold til dette.

Bruksanvisning:

 • Brett bindet i to når det fremdeles er i pakken, klem til du hører at det går hull på kjernen (den lille posen inne i bindet)
 • Rist/vend bindet så innholdet fordeler seg og begynner å bli kaldt
 • Åpne pakken, fjern papiret over tapestripen og plasser bindet i undertøyet ditt.

Forholdsregler:

 • Du bør ha en pause mellom hvert kjølebind, og bli god og varm før du tar i bruk ett nytt. Anbefalt nedkjølingstid maks 40 min
 • Kjølebindene bør ikke brukes ved nedsatt blodsirkulasjon/føsomhet. Fjernes om huden blir nummen eller for kald.
 •  Bindene er til engangsbruk og skal/kan ikke fryses.

NB! Bindene må ikke utsettes for frost, da den lille posen med vann inne i bindet vil fryse og bindet da ikke vil kunne aktiveres. Holdbarhet 3 år.

Skylleflaske: Toalettbesøk etter fødsel kan være utfordrende. Sår og rifter i underlivet kan svi, og det kan være ømt og hovent. Flasken er spesielt designet for å lindre og gi omsorg til underlivet ditt, og gir en kontinuerlig deilig dusj ved toalettbesøk. Den har teleskopstang så det er lett å komme til og holde seg ren.

Bruksanvisning: Skylleflaskene fylles med rent lunkent vann. Ved behov vaskes flaskene med såpe og varmt vann. Oppbevares i posen sin. De skal/kan ikke kokes.

Barseltruser boxer (5 stk): De første dagene etter fødsel er det veldig enkelt og praktisk med engangstruser!

Disse myke og superstretchy boxertruser gir deg ekstra komfort i barseldagene. Pustende og ikke-gjennomsiktig (!) materiale.  

Antall: 5 stk

Størrelse: one size

Materiale: Microfiber + spandex. Latex fri

Lindrewipes: Myke og praktiske våtservietter med witch hazel (trollhassel) for skånsom og lindrende intimvask etter fødsel.

Våtserviettene er laget spesielt for barseldagene, og har en naturlig ren og frisk lukt av kamille. Witch Hazel er kjent for sin smertelindrene, hevelse- og betennelsesdempende effekt. Aloe Vera er lindrene, sårhelende og demper kløe og svie. Våtserviettene inneholder ingen parabener, og er uten tilsetninger av parfyme og alkohol. 

Bruk dem gjerne etter vask med skylleflasken og før du tar i bruk kjølebind, for ekstra lindrende effekt.

Pakken inneholder 30 stk våtservietter

Kun til utvortes bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn. Stopp anvendelsen av serviettene om det oppstår irritasjon. Lukk pakningen etter bruk. Våtserviettene er naturlig nedbrytbare, men det anbefales ikke å skylle serviettene ned i toalettet. 

Viktig: Våtserviettene inneholder urter som er trygge for de aller fleste. Noen kan imidlertid oppleve allergiske reaksjoner, så det er best å først teste det på et lite område av huden over 1 døgn. Om det ikke oppstår irritasjon, kløe/rødhet kan man ta i bruk våtserviettene. 

Ingredienser: Vann, Hamamelis Virginiana Witch Hazel (Trollhassesl), Glysering, Aesculus Hippocastanum (Hestekastanje), Kamille Ekstrakt, Aloe Vera, Grønn Te ekstrakt, Propylenglycol, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate og Potassium Sorbate. Holdbarhet 3 år.

UZSPACE drikkeflaske: Drikkeflasken åpnes enkelt med ett trykk, og kommer med sugerør så ingen helling trengs og den søler ikke selv når man ligger å drikker - med andre ord perfekt for å få i seg væske i løpet av en fødsel! 

Flasken er lekkasjesikker, laget i ECO vennlig Tritan og er 100% uten BPA. Kommer i 2 ulike farger: Oak Grey og Dusty Pink.

650 ml. Vaskes i varmt såpevann. NB! Flasken kan ikke brukes i mikroovn, oppvaskmaskin eller sterilisator. 

Føde-/barselkjole: Denne myke og veldig praktiske mammakjolen er designet spesielt for å brukes under og etter fødselen. Den har knapper på alle de riktige stedene og dekker akkurat passe og nok til å holde det private privat.

 • Myk og komfortabel 
 • Pustende, stretchy og absorberende bambusstoff
 • Knapper hele veien bak på kjolen gir enkel tilgang til evt undersøkelser/epidural. Knappene gjør også kjolen enkel å få av, også om man ligger i sengen.
 • Lengden på kjolen gir diskresjon både under fødsel og når du er på barselavdelingen. Bleierumpa forblir privat :)

Kjolen har også knapper foran, som gir både diskret, rask og enkel hud-mot-hud tilgang for babyen din. Kjolen er veldig praktisk og deilig som ammekjole i hele barseltiden.

Kjolen har A-form og er luftig og tøyelig. Litt stor i str, så om du er i tvil kan du gå ned en størrelse. Mål på kjole bryst/lengde:

 • S: 102cm/93cm
 • M: 108cm/95cm
 • L: 114cm/97cm
 • XL: 120cm/99cm

Vaskes på 40 grader. 95% Bambusfiber og 5% Elastane

TILBAKE TIL BUTIKKEN