Barselpakke MEDIUM

INNHOLD OG BRUKSANVISNING BARSELPAKKE MEDIUM

DU har også behov for pleie og omsorg etter fødselen!

Kjølebind (8 stk): Myke og absorberende "isbind" som gir deg øyeblikkelig nedkjølende og lindrende effekt. Designet for å redusere smerte, ømhet og hevelse i underlivet etter fødsel - samtidig som det absorberer som et vanlig maxibind. 

Glem harde, våte og ukomfortable bind fra fryseboksen. Bindene er enkle å bruke, aktiviseres og blir øyeblikkelig kalde. De holder en jevn temperatur, er myke mot underlivet ditt og blir ikke våte som «hjemmelagede» bind.

Bruksanvisning:

  • Brett bindet i to når det fremdeles er i pakken, klem til du hører at det går hull på kjenren (den lille posen inne i bindet)
  • Rist/vend bindet så innholdet fordeler seg og begynner å bli kaldt
  • Åpne pakken, fjern papiret over tapestripen og plasser bindet i undertøyet ditt.

Forholdsregler:

  • Du bør ha en pause mellom hvert kjølebind, og bli god og varm før du tar i bruk ett nytt. Anbefalt nedkjølingstid maks 40 min
  • Kjølebindene bør ikke brukes ved nedsatt blodsirkulasjon/føsomhet. Fjernes om huden blir nummen eller for kald.
  •  Bindene er til engangsbruk og skal/kan ikke fryses.

NB! Bindene må ikke utsettes for frost, da den lille posen med vann inne i bindet vil fryse og bindet da ikke vil kunne aktiveres. Holdbarhet 3 år.

Skylleflaske: Toalettbesøk etter fødsel kan være utfordrende. Sår og rifter i underlivet kan svi, og det kan være ømt og hovent. Flasken er spesielt designet for å lindre og gi omsorg til underlivet ditt, og gir en kontinuerlig deilig dusj ved toalettbesøk. Den har teleskopstang så det er lett å komme til og holde seg ren.

Bruksanvisning: Skylleflaskene fylles med rent lunkent vann. Ved behov vaskes flaskene med såpe og varmt vann. Oppbevares i posen sin. De skal/kan ikke kokes.

Mammatruser (3 stk): Myke og komfortable truser for graviditeten og barseltiden. Bytt ut de slappe gjennomsiktige nettingtrusene med praktiske stretchy truser som holder bindene på plass.

Trusepakkene inneholder 3 behagelig og myke sorte truser som kommer til å bli favorittene både før og etter fødsel. Mammatrusene er høye på livet og er stretchy så de holdet bindet godt på plass uten å stramme på en øm mage. Passer perfekt til kjølebindene!

Materiale: 47,5% Bomull, 47,5% Viskose og 5% Spandex. Maskinvask 40 grader.

TILBAKE TIL BUTIKKEN