Barselpakke KEISERSNITT

INNHOLD OG BRUKSANVISNING BARSELPAKKE KEISERSNITT

Beskytte arrbandasje (6stk)

Selvheftende og gjenbrukbar myk silikonbandasje til beskyttelse og behandling av arr etter keisersnitt.

Medisinsk silikonbandasje er klinisk dokumentert effektiv ved behandling av arr:

 • Reduserer, jevner ut og mykgjør arr
 • Bleker røde og irriterte arr
 • Reduserer kløe

Positiv effekt på gamle og nye arr. Forebyggende effekt på fortykket arrdannelse og unormalt mye arrvev. Optimalt resultat kan sees etter 2-6 mnd ved daglig bruk, avhengig av arret. Bandasjen bør fjernes 1-2 ganger per dag for å inspisere arret og rengjøre huden.

Bruksområder: Behandling av alle typer arr, både eksisterende og nye. Kun lukkede sår. Unngå bruk ved allergi mot silikon.

Arrbandasjen må ikke brukes på åpne sår. Rådfør deg alltid med lege om du er usikker.

Pakken inneholder 6 stk silikonplaster 20 x 4 cm. Ferdig utformet til et keisersnittarr. Hvert plaster kan rengjøres og brukes opptil 2 uker. En pakke Beskytte Arrbandasje rekker derfor til opptil 12 ukers behandling. 

Instruksjoner og forholdsregler for bruk av arrbandasje finner du her.

Skylleflaske: Toalettbesøk etter fødsel kan være utfordrende etter et keisersnitt. Med skylleflaske slipper du å bøye deg for toalettpapir og tørk. Skyll enkelt underlivet med lunkent vann. Den har teleskopstang så det er lett å komme til og holde seg ren uten behov for å bøy og strekk på en øm mage.

Bruksanvisning: Skylleflaskene fylles med rent lunkent vann. Ved behov vaskes flaskene med såpe og varmt vann. Oppbevares i posen sin. De skal/kan ikke kokes.

Barseltruser boxer (5 stk): De første dagene etter fødsel er det veldig enkelt og praktisk med engangstruser. Etter et keisersnitt er det godt med truser som holder bindet godt på plass og er høye på livet uten å stramme mot såret på magen.

Disse myke og superstretchy boxertruser gir deg ekstra komfort i barseldagene. Pustende og ikke-gjennomsiktig (!) materiale.  

Antall: 5 stk

Størrelse: one size

Materiale: Microfiber + spandex. Latex fri

Lindrewipes: Myke og praktiske våtservietter med witch hazel (trollhassel) for skånsom og lindrende intimvask etter fødsel.

Våtserviettene er laget spesielt for barseldagene, og har en naturlig ren og frisk lukt av kamille. Våtserviettene inneholder ingen parabener, og er uten tilsetninger av parfyme og alkohol. 

Pakken inneholder 30 stk våtservietter

Kun til utvortes bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn. Stopp anvendelsen av serviettene om det oppstår irritasjon. Lukk pakningen etter bruk. Våtserviettene er naturlig nedbrytbare, men det anbefales ikke å skylle serviettene ned i toalettet. 

Viktig: Våtserviettene inneholder urter som er trygge for de aller fleste. Noen kan imidlertid oppleve allergiske reaksjoner, så det er best å først teste det på et lite område av huden over 1 døgn. Om det ikke oppstår irritasjon, kløe/rødhet kan man ta i bruk våtserviettene. 

Ingredienser: Vann, Hamamelis Virginiana Witch Hazel (Trollhassesl), Glysering, Aesculus Hippocastanum (Hestekastanje), Kamille Ekstrakt, Aloe Vera, Grønn Te ekstrakt, Propylenglycol, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate og Potassium Sorbate. Holdbarhet 3 år

Mammatruser (3 stk): Myke og komfortable truser for graviditeten og barseltiden. 

Trusepakkene inneholder 3 behagelig og myke sorte truser som kommer til å bli favorittene både før og etter fødsel. Mammatrusene er høye på livet og er stretchy. De holdet bindet godt på plass uten å stramme på en øm mage. 

Materiale: 47,5% Bomull, 47,5% Viskose og 5% Spandex. 

NB! str s/m og l/xl inneholder 3 stk sorte truser. Str m/l inneholder 2 stk sorte og 1 stk grå truse

  Føde-/barselkjole: Denne myke og veldig praktiske kjolen i bambusstoff, er designet spesielt for å brukes under og etter fødselen. Den har knapper på alle de riktige stedene og dekker akkurat passe og nok til å holde det private privat.

  • Myk og komfortabel 
  • Pustende, stretchy og absorberende bambusstoff
  • Knapper hele veien bak på kjolen gir enkel tilgang til evt undersøkelser/epidural. Knappene gjør også kjolen enkel å få av, også om man ligger i sengen.
  • Lengden på kjolen gir diskresjon både under fødsel og når du er på barselavdelingen. Bleierumpa forblir privat :)
  • Knapper foran for rask og enkel hud-mot-hud tilgang for babyen, gjør den også til en veldig praktisk ammekjole i barseltiden

   

  TILBAKE TIL BUTIKKEN