Om FødebagenOm Fødebagen


De aller fleste gravide er opptatt av hva de skal pakke i fødebagen sin når fødselen nærmer seg. Det er en helt konkret ting å forholde seg til, det er noe vi kan planlegge og ha kontroll på – kanskje i motsetning til fødselen og barseltiden.

 

For hvordan forbereder du deg best mulig til noe som er så stor, ukjent og unikt som svangerskap, fødsel og barseltid?

 

Bak Fødebagen AS ligger jordmor Kristinas lange erfaringer og et stort ønske om å dele sin kunnskap så alle kan ha nytte av den. Kunnskap som gir trygghet, som igjen gir deg det beste utgangspunktet for en fin fødselsopplevelse. Nyttige produkter som kan gjøre barseltiden enklere og bedre.

 

Jeg vet hvor utfordringene ofte oppstår. Brystene som kan bli såre og vonde og gjøre ammingen vanskelig og smertefull. Underliv som er ømme, hovne og smertefulle etter fødselen - det er ikke det du ønsker å ha fokus på når babyen din er født. MEN det finnes hjelp og produkter som kan lindre og redusere smerte, og jeg er så glad for å kunne tilby produkter som kan gjøre barseltiden enklere og bedre.Vi har samlet den beste kunnskapen og nyttige kvalitetsprodukter til svangerskapet, fødselen og barseltiden din. Putt dem i Fødebagen din og møt forberedt til fødsel.

Jordmor Kristina
Eier og daglig leder av Fødebagen AS