Om FødebagenHei, jeg er jordmor Kristina!

Om du er gravid har du sikkert allerede tenkt litt på hva du bør pakke med deg i fødebagen din når fødselen nærmer seg. Det føles godt å planlegge og se frem til den dagen du endelig skal få møte babyen din, men kanskje er du også litt usikker på hva som er nyttig i dagene etter fødsel?

Jeg har lang erfaring som jordmor, og deler gjerne min kunnskap med deg så du kan ha nytte av den. Jeg vet hvor utfordringene ofte oppstår, og har derfor lagt ned mye arbeid i å finne frem kunnskap og utvikle nyttige produkter som kan gjøre fødsel og barseltiden din enklere og bedre.

Bryster som blir såre og vonde kan gjøre ammingen vanskeligere og smertefull. Underliv som er ømme, hovne og smertefulle etter fødselen har tidligere blitt møtt med «sånn er det bare» - men nå har Fødebagen en gang for alle satt fokus på kvinnehelse.

DU trenger også omsorg etter fødselen! VI har fokuset på praktiske og nyttige produkter som kan lindre og redusere smerter, så kan DU fokusere på det du egentlig ønsker: babyen og å være mamma for et nytt litt menneske.